Cykelhjelm til sport

Når de fleste nævner en cykelhjelm i forbindelse med sport, vil der være mange, som tænker på landevejscykling – ikke mindst på grund af den store mediedækning, der er på løb som Tour de France, Giro d’italia og Vuelta a Espana – der er de 3 store etapeløb, som hvert år bliver vist i tv’et.

Der findes dog andre former for cykling, hvor det også er vigtigt at have cykelhjelm på, og det er blandt andet mountainbike, BMX og trickcykel, som de mere toneangivende. Der findes selvfølgelig cykelhjelme, der passer til de forskellige sportsgrene, og der ofte mindre forskelle på dem, som gør at de skiller sig ud fra hinanden.

Landevejscykling og mountainbike

 Når du skal ud at vælge en cykelhjelm til enten landevejscykling eller mountainbike, er det vigtigt at du vælger en cykelhjelm, der passer til dig. Er det landevejscykling, der er tale om, vil det være optimalt med en cykelhjelm, der vejer så lidt som muligt. Cykelhjelmen skal samtidig være meget aerodynamisk – da det i landevejscykling gælder om at få så lidt vindmodstand som overhovedet muligt.

Er det til mountainbike, må der gerne være et lille visir foran på hjelmen, som er med til at holde mudder, og grene væk fra øjnene, og gør at du kan komme helt offroad og virkelig give den gas i skoven eller på mountainbike ruten. Igen gælder det om at få en relativ aerodynamisk hjelm, der beskytter dig godt – for de snørklede skovveje kan være en udfordring for mange.


De andre sportsgrene

Er du mere til BMX eller trickcykling, hvor det på andre måder kan gå lidt hårdt for sig, er der her mulighed for at få såkaldte fullface cykelhjelme. Her er der også et visir, der stikker lidt frem og så er der beskyttet nede ved hagen også. Styrter du, vil hele ansigtet altså være beskyttet – hvilket kan være vigtigt i specielt trickcykling, hvor elementerne du cykler rundt og laver hop mv. Fra – gerne er i beton eller andre hårde materialer.

Sport – cykelhjelme og nettet

Med de mange muligheder for at finde den helt rigtige cykelhjelm til dit behov, specielt når det er inden for sport, vil det være ideelt at starte på nettet. Her har du mulighed for i ro og mag, at sidde og finde lige præcis den cykelhjelm, der passer til din cykel, du synes passer godt til dig, eller er den rigtige cykelhjelm i forhold til din sport.

Når du har fundet den, er det let at trykke bestil, og så har du den ofte efter 1-2 dage – lettere kan det ikke blive. En anden fordel ved at finde din cykelhjelm til sport på nettet, er de ofte lavere priser du finder dem til. Det giver dig mulighed for spare penge i forhold til køb af en cykelhjelm i en fysisk forretning.

Du finder din nye cykelhjelm til sport på nettet – kom i gang allerede i dag.

Gå til Butik

Se et stort udvalg af cykelhjelme her

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *