Cykelspot

Kender du det at tage overtøjet på, og fange cykelhjelmen på vejen ud af døren for at komme ned fra din opgang, eller til stationen om morgenen, og så er din cykel ikke der, hvor du sidst placerede den?

Der kan man føle sig lidt til grin, når man står med cykelhjelmen på hovedet og skal afsted.
Det er nemlig rigtig irriterende at få stjålet sin cykel!

Heldigvis er der nogen som har taget fat i problemet, og lavet en forebyggende løsning for netop dig som cykelejer, således at du ikke tager din cykelhjelm med forgæves, når du skal afsted mod dagens gøremål.
Cykelspot er en nytænkende måde at få ført flere cykler tilbage til dens retsmæssige ejer hvis man har været udsat for tyveri.

Ganske simpelt går man ind på hjemmesiden og opretter sit personlige bruger ID, eller logger ind med sine Facebook kontakt oplysninger.
Derefter registrerer man sin cykel med stelnummer i deres register. Fordelen ved dette er, at man efterfølgende kan søge efter cyklens ejermand via stelnummeret, og som et ærligt menneske returnere den til, eller oplyse personen om cyklens lokation.

Dette nedsætter blandt andet også omfanget af organiseret cykeltyveri, hvilket Danmark og især hovedstadsområdet er hårdt ramt af. Statistikken viser faktisk et gennemsnit på 196 personer, der oplever at have fået stjålet deres cykel.

Organiseret cykeltyveri handler i udgangspunktet om at der bliver stjålet cykler med henblik på videresalg med et ret stort overskud for tyveknægten. I modsætning til hvis de bare stjal cykelhjelme, som er knapt så dyre at genkøbe for dig som ejer.


Samtidig skal man selvfølgelig huske at forsikre sin cykel, og cykelhjelm i sin indboforsikring, og nogle tilfælde få lavet en udvidet dækning, hvis det drejer sig om en speciel og dyr cykel, da der tit er begrænsning på hvor meget en indboforsikring dækker over en stjålet cykel og tilbehør, som fx. lygter og cykelhjelm.

Hvis man er i tvivl om man er godt nok dækket ind, eller blot ønsker et forsikringstilbud kan det lade sig gøre at finde det på nettet også.

Cykelspot tilbyder samtidig et kraftigt og slidstærkt klistermærke som man kan montere på cykelstellet. Klistermærket indeholder et ID nummer som gør det nemmere at finde din cykel inde i registret.

Samtidig indeholder det også en QR kode, som mange er bekendt med fra rigtig mange andre produkter i vores hverdag. Dette gør det også meget nemt at scanne koden, og derefter nemt at slå op på Cykelspot om cyklen er stjålet eller hos sin retsmæssige ejer.

Hvis man er rigtig glad for sin cykelhjelm, og er bange for at miste den kan man jo bare købe yderligere et klistermærke.

Gode råd hvis du bliver udsat for cykeltyveri.

– Anmelde det til din lokale politistation

– Kontakt dit forsikringsselskab

– Melde din cykel, bortkommet på Cykelspot.dk

Får du din cykel tilbage, skal du kontakte dit forsikringsselskab, hvis de allerede har udbetalt erstatningspenge.

Gå til butik

Se et stort udvalg af cykelhjelme her

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *