Den usynlige cykelhjelm

Der er tidspunkter hvor man bliver overrasket, og der er tidspunkter hvor man bliver overrasket positivt. Et af de tidspunkter kom for alvor i 2012, hvor den usynlige cykelhjelm fik sit gennembrud. Her er der tale om en cykelhjelm du normalt ikke kan se, før der er brug for den – for så vil den blive aktiveret af en chip – lyder det spændende – ja det gør det, så følg med og læs mere om den usynlige cykelhjelm her.

Kraven, der skjuler en cykelhjelm

Når du gerne vil være moderigtig klædt på, ikke have ødelagt frisuren og ikke vil have en synlig cykelhjelm, så er det i dag muligt at få en usynlig cykelhjelm, der er gemt væk i noget, der ligner et tykt halstørklæde. Det kan måske være en smule varmt om sommeren, og hvad gør det, hvis det kan være med til at redde dit liv.

I kraven du får på, er der en oppustelig cykelhjelm, der ved hjælp af sensorer bliver aktiveret, når du vælter eller på anden måde er i en farlig cykelmæssig position. Det betyder at du har en form for airbag, som bliver pustet op lynhurtigt, og beskytter hele ansigtet. Vælter du på cyklen, bliver du altså reddet af den usynlige cykelhjelm – og det er da en investering, der kan være med til at redde dit liv.

Hvem fandt på det

Det var 2 svenske piger, der gik på samme universitet i Sverige, som efter en undersøgelse, hvor spørgsmålet var, hvad det krævede for at den almene cyklist vil iføre sig en cykelhjem – fandt ud af, at den skulle være usynlig.

Den udfordring tog de op, og i dag er det altså muligt at erhverve sig den usynlige cykelhjelm, der er nået forbi selve Oprah Winfrey – som er en meget anerkendt amerikansk talkshow værtinde – med enorm stor indflydelse i USA.

Det kan i dag også lade sig gøre at købe den i Danmark, så vil du gerne prøve den og finde den, så har du også mulighed for det. Det er helt sikkert noget som der vil komme mere og mere af i fremtiden – og fordelene er bestemt til at få øje på. I forhold til en almindelig cykelhjelm, er den usynlig indtil den skal bruges, den kan tilpasses langt det meste modetøj, og så beskytter den faktisk mere af ansigtet, hvis uheldet er ude, end en almindelig cykelhjelm gør.

Video fra DR2 Morgen hvor de fortæller om den usynlige cykelhjelm, som er en af de nyere nomineringer i Index Award 2013

Find den på nettet

Den usynlige cykelhjelm er et svensk mærke, og derfor er den også let at finde på nettet, hvor du også har mulighed for at købe den. Har du prøvet den, og fundet den størrelse, du skal have den i – er det blot at komme i gang og så investere i en usynlig cykelhjelm. Det er en fantastisk mulighed for at få noget, der kan være med til at redde dit liv, hvis du styrter, og så kan du stadig se moderigtig ud i gadebilledet.

Den usynlige cykelhjem – er blevet en realitet, der kan være med til at redde dit liv. 

>>>Køb den her<<<


Gå til butik

Se et stort udvalg af cykelhjelme her

Comments
  1. Fie Ibsen
    • admin

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *