De første cykelhjelme

Forestil dig en tung metalkasse, du har til at sidde på hovedet af dig, og hvilke besværligheder den giver – sådan var det at tage en cykelhjelm på i tidernes morgen. Da de første cykelhjelme blev præsenteret, var det netop nogle tunge metalkasser du tog på, og så var det ellers bare fremad på cyklen.første cykelhjelm

For dig der brugte den, gav det mindre bevægelighed af hovedet, og derfor blev udsynet også dårligere, hvilket igen gjorde det noget sværere at orientere sig. Heldigvis er udviklingen kun gået en vej, og det er fremad. Nogle gange med kvantespring, så du i dag har mulighed for at tage en letvægts cykelhjelm på, der giver dig 100% sikkerhed og samtidig ikke gør det besværligt at orientere sig.

ny cykelhjelm anno 2013Et af de steder, det er tydeligt at se, er helt sikkert i verdens største cykelløb – Tour de France, hvor der år for år, sker meget med produktudviklingen, som selvfølgelig også gælder for cykelhjelme. Når du kigger tilbage på de gamle dage, og ser den udvikling, der har været med cykelhjelme, er det helt fantastisk at se hvor aerodynamiske de er i dag, og hvordan komfort og sikkerhed går op i en højere enhed i de nye cykelhjelme.

Gå til butik

Se et stort udvalg af cykelhjelme her

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *