Hvem er målgruppen?

Målgruppen på Cykelhjelm.dk er folk, der søger information omkring cykelhjelme, sikkerhed – nyheder heromkring, stort set alle produkter og services, der relaterer til cykelhjelme.

Har du et spændende produkt eller en service, som du vil have ud til en masse læsere, der udelukkende er interesseret i alt, hvad der har med cykelhjelme at gøre, så er cykel-hjelm.dk det helt rette sted at markedsføre sig på. Læs herunder om, hvordan du kan nå ud til din målgruppe. 

Markedsføring

Markedsføring på cykel-hjelm.dk kan ske på mange forskellige måder. Det vigtigste er, at du får noget ud af det, og hvis en af nedenstående modeller ikke dækker dine behov, kan du skrive til cykelhjelmDK@gmail.com  så vi kan finde en anden løsning, der er skræddersyet til dine behov.

Herunder er de forskellige typer for markedsføring, cykle-hjelm.dk umiddelbart tilbyder:
 

Skriv en artikel

Vil du skrive om et produkt eller en service, der er relevant for cykel-hjelm.dk’s læsere, er der nogle krav, artiklen skal leve op til, for at den kan blive godkendt.
Artiklen skal være 100 % unik, og altså ikke bare noget tekst, du hverken helt eller delvist har taget fra din eller en anden hjemmeside. Ligeledes må artiklen ikke gengives efterfølgende andre steder, herunder i fysiske såvel som digitale medier.
Der er ingen krav på, hvor lang artiklen skal være, men 100 – 200 ord er altså ikke nok.
Artiklen skal være af informativ karakter. Vi udgiver ikke din artikel, hvis den skamroser dit produkt.
Hvis du vil lave links i en artikel, skal du henvise til relevante sider.
Tag kontakt på cykelhjelmDK@gmail.com for mere information.

Cykel-hjelm.dk anmelder gerne dit produkt

Cykel-hjelm.dk er meget interesseret i at anmelde dine produkter og evt. sammenligne produkter med andre. Du får en 100 % ærlig anmeldelse, og derfor er det selvfølgelig interessant for dig, at det drejer sig om et godt produkt, som du kan stå inde for.
I praksis foregår det på den måde, at du kontakter os pr. mail (cykelhjelmDK@gmail.com) med produkt, samt kontaktinfo så vil vi kontakte jer, herefter laver vi en aftale og du sender produktet til Cykel-hjelm.dk på nedenstående adresse og inden kort tid er vores produktanmeldelse oppe:

Cykel-hjelm.dk
Gertrud Rasks Vej 159,
9210 Aalborg Sø

Bannere og tekst-annoncer

Annoncering på Cykel-hjelm.dk dækker over banner- eller tekstannoncer. Her er mulighederne mange, og vi hjælper gerne med udarbejdelsen af eventuel grafik.

Affiliate marketing 

Søger du en partner i forbindelse med affiliate marketing, er vi meget interesserede i at høre nærmere. Vi har stor erfaring med affiliate markedsføring, og vi kan sikkert hjælpe dig med at sælge dit produkt eller din ydelse. Er du del af et affiliate-netværk og kan dit netværk tilbyde spændende kampagner, der er målrettet Cykel-hjelm.dk’s læsere, hører vi gerne fra dig.
Du kan kontakte os på mail (cykelhjelmDK@gmail.com).