Mode vs. Cykelhjelm

Når du skal ud at anskaffe dig en cykelhjelm, gør det ikke noget at du også gerne vil se moderigtig ud – og det har du mulighed for at gøre på flere måder. Det kan blandt andet være sammensætningen af farverne på cyklen og cykelhjelmen, der matcher godt med hinanden. Det kan også være dit cykeltøj, der matcher overens med cykelhjelmen – har du for eksempel valgt at køre i den gule trøje, eller den prikkede bjergtrøje – begge kendt fra Tour de France, vil det være muligt at finde cykelhjelme, som matcher dette.

Uanset hvad du vælger, vil det altså være muligt at finde en cykelhjelm, der giver et snert af at være moderigtig klædt på, selv når du er ude på cyklen. Det kan også være der er en bestemt trend inden for selve cykelsporten, der er i gang, og så gælder det selvfølgelig også om at vælge den rigtige cykelhjelm i forhold til den trend, hvis du ønsker det.

Teenagere, mode og cykelhjelme

Et lidt mere penibelt område kan være teenageren, der helst ikke vil have ødelagt sit hår af en cykelhjelm – fordi der er fyldt 3 bøtter voks i håret – overdrivelse fremmer forståelsen. Her er det vigtigt at vende den om, og fokusere på hvad det betyder for teenageren – om ikke sikkerheden er vigtigst, og så lytte til de signaler, der ellers kan være – hvor det kan være farvevalg, en bestemt type cykelhjelm og et bestemt mærke med mere, der ønskes.

Får du først fat på det, så er det lige så sikkert som amen i kirken, at det kan lade sig gøre at finde en fed og sikker cykelhjem, som bliver et hit, og ender med at blive brugt meget mere, end du havde håbet på.

Det er selvfølgelig vigtigt at være opmærksom på, at den moderigtige cykelhjelm også er godkendt med CE-mærket EN 1078. Det skal den være, for at kunne leve op til de europæiske standarder, der er for cykelhjelme.

Din cykelhjelm stil – dit valg

Med de muligheder, der er for cykelhjelme i dag, hvor den usynlige cykelhjelm også har gjort sit indtog, er det muligt for alle, at finde en cykelhjelm, der kan passes ind i deres stil. Når den usynlige cykelhjelm bliver nævnt her – er det fordi, den er et klart bevis på, at det kan lade sig gøre at lave noget, der er 100% moderigtig, og noget der kan blendes ind i den stil du allerede har, og så er den usynlig, indtil det bliver nødvendigt at bruge den.

Du har derfor alle muligheder for at være moderigtig klædt på, uanset om det er den nyeste trend inden for cykelsporten, du gerne vil være en del af, eller om det er farvevalget fra cykel til hjelm, eller fra tøj til cykelhjem, der er vigtigt for dig, og sidst men ikke mindst, kan du som kvinde også finde den usynlige cykelhjem – som kan passe ind i ethvert moderigtig sæt tøj.

Mode og cykelhjelm – det går også hånd i hånd.

Gå til butik

Se et stort udvalg af cykelhjelme her

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *